top of page

"Минай" мінімально поступається у гостях команді "Мункач"

У 4 турі Чемпіонаті області підопічні Миколи Гібалюка відправились до Пістрялова, де їх приймала бувала команда з новим іменуванням "Мункач" (Мукачево). Останні, до слова, напередодні матчу були не в кращому настрої: їх позбавили 6-х зароблених очок через порушення регламенту змагань (використовували футболіста, що не має прописки на Закарпатті). Проте цей факт, певно, надавав підопічним Сільваші додаткової мотивації, чи краще сказати спортивної злості.

Колектив з Минаю підходив до матчу у оптимальному складі. Зустріч з абсолютною впевненістю можна було назвати принциповою. По-перше - через розташування команд у турнірній таблиці. Причина друга - всім відомий інцидент у півфіналі Зимової першості. Втім, команда не оглядається назад...У головах футболістів виключно поєдинки Чемпіонату.

Що цікаво, у стартових складах обох команд вийшли досвідчені Микола Гібалюк та Сергій Кундрик. Ще не так давно, у минулому сезоні вони складали міцний тандем у середині поля ФК "Ужгород", який привели до чемпіонства. Цього ж разу - вони по-різні боки барикад.

Початок матчу засвідчив доволі рівну гру: цупка боротьба у центрі поля у численних спробах заволодіти територіальною перевагою. І тільки у середині першої половини команді Минаю успішно вдалось провести стрімку атаку правим флангом, де капітан Констянтин Багрій обійшов опонента та відмінно відпасував у центральну зону на Михайла Чедрика. Той, вийшовши на побачення з кіпером, такою нагодою скористався сповна - 0:1.

Ще до свистка рефері на перерву гості зуміли подвоїти рахунок. Після подачі з кутового від Гібалюка найспритнішим у метушні штрафного майданчика був Віктор Чумак, який переправив м'яч у ворота - 0:2. За такої комфортної переваги команди відправились відпочивати.

А от після перерви саме господарі поля виглядали зосередженіше. Зрештою, це вилилось у забитий гол. Скоротили відрив у рахунку гравці "Мункача" після призначеного пенальті, який реалізував Анатолій Нурієв.

Піймавши кураж мукачівці побігли рятувати матч. Прикро визнавати, але це в них вийшло. Спочатку, Булеза вирівняв рахунок, а за декілька хвилин Анатолій Нурієв вивів свою команду вперед. Точний постріл зі штрафного виявився фатальним для команди "Минай" - 3:2.

Вже на заключних хвилинах гри Яромир Лобода мав просто таки вбивчий момент. Однак, вийшовши на рандеву з кіпером не зумів його переграти.

Прикра поразка для футболістів "Минаю", але життя на цьому не закінчується. Уже в найближчих зустрічах підопічні Гібалюка повинні реабілітуватись.

"Мункач" - "Минай" 3:2 "Метеор" Пістрялово, 100 глядачів, +15 С

Голи: Чедрик 30, Чумак 40, Нурієв 52, Булеза 57, Нурієв 67

Арбітр: Юрій Дребужан Асистенти: В. Федак, В. Кочетов, І. Граб Делегат: О. Чегіль

«Мункач»: Андрушко, Міклош, Лаішев, Кундрик, Трачук (Пилип 89), Трухан (к), Русин (Когутка 85), Булеза, Буда (Хміль 46), Нурієв, Качур. Запасні: Кривенько, Шольц Річард, Шольц Роланд, Гомба Тренер – Золтан Сільваші

«Минай»: Погоріляк, Дзьоба (Назаренко 87), Чумак, Пустовіт (Зубанич 79), Гібалюк, Вагін, Микуляк, Багрій (к), Чедрик, Мирончук (Лобода 61), Смокоровський (Дудаш 64). Запасні: Хмельовський, Нергеш, Костик. Тренер – Микола Гібалюк

Попередження: Русин 69 - Дудаш 72, Пустовіт 52, Погоріляк 67


bottom of page