top of page

ФК "Минай" - ФК "Вільхівці": напередодні

У 5 турі Вищої Ліги обласної першості на футбольному полі "Камелоту" стосунки з’ясовуватимуть новачки цьогорічного розіграшу: ФК "Минай" та ФК "Вільхівці".

Господарі поля, вони ж футболісти "Минаю" посилено готуються до недільного поєдинку. У турнірній таблиці команда наразі посідає 7 місце з 6-ма набраними очками. Формально два тури поспіль команда зазнає поразки, тому, можна не сумніватись, що підопічні Миколи Гібалюка намагатимуться реабілітуватись. 3 очки нашій команді вкрай потрібні. А підтримка дванадцятого гравця неабияк сприятиме яскравій грі та потрібному результату.

Варто зазначити, що команді з Ужгородщини доведеться приймати "міцного горішка" стартового відрізку сезону. ФК "Вільхівці" за підсумками 4 турів йдуть на другій позиції і з 9-ти очковим доробком розділяють лідерство з ФК "Ужгород". Щоправда, в останніх є матч у запасі: минулорічні чемпіони пропускали 4 тур у зв’язку з фінальною грою Кубку області, яку, до слова, впевнено провели (2:0).

Офіційний сайт ФФЗ вже охрестив цей поєдинок "одним з центральних матчів туру". – "Зустрічаються команди з так званої топ-групи, котрі власною грою вже висунули претензії на лідерство. «Минай», правда, поки відстає, але звітна зустріч усе може змінити на краще. За фактором рідного поля підопічні Миколи Гібалюка мають перевагу, але в іншому суперник не поступається. Усе це й зумовлює додатковий ажіотаж до поєдинку". – йдеться у матеріалі.

Тож, все вирішиться у недільному поєдинку у с. Кам’яниця. Нагадаємно, початок о 17:00. Зустріч юнацьких колективів розпочнеться о 15:30.

Матч розсудить бригада арбітрів на чолі з В. Качуром. Асистенти: Р. Готра, Р. Хархаліс. Делегатом призначено Г. Жбору.


bottom of page