top of page

"Дийдо" - "Минай": напередодні

У 8 турі чемпіонату області у с. Дийдо однойменна команда прийматиме ФК "Минай". Звичайно, цей поєдинок вже охрестили найбільш очікуваним та напрочуд важливим. Команди розташовуються неподалік у турнірній таблиці.

Підопічні Іштвана Гіді за підсумками минулого туру випереджали команду Гібалюка лише на один пункт, проте у середу вони зіграли пропущений матч, в якому розправилися з командою "Середнє". Відтак суперників тепер розділяють чотири очки. Протистояння обіцяє бути цікавим. У рідних стінах господарі ще не зазнали жодної поразки. "Минайці" ж, намагатимуться реабілітуватись за програний домашній поєдинок проти лідера чемпіонату - ФК "Ужгород".

Команді "Минаю" вкрай важливо набирати залікові пункти, аби не відставати від опонентів у верхній частині турнірної таблиці. Станом на цей момент, вони розташовуються на 5 сходинці з 12-ма очками. На один бал більше мають футболісти "Берегова", які, до слова, гратимуть з ФК "Ужгород", тому, цілком вірогідна їхня втрата очок.

"Минайці" серйозно налаштовуються на грізного суперника - минулорічного бронзового призера. Можна не сумніватись, гру визначать дрібні епізоди, адже у такому двобої найменша помилка може дорого коштувати.

Неділя, 5 червня - 17:00. "Минай" їде в Берегівський район за очками! Побажаємо команді позитивного результату!


bottom of page