top of page

«Минай» - «Оболонь»: напередодні

9 тур для команди з Минаю пройде номінально у рідних стінах - готельно-спортивний комплекс «Камелот» прийматиме хустську «Оболонь». Поєдинок важливий для обох колективів. Господарям потрібно набирати очки, аби утримуватися у першій п'ятірці. У команди - 15 очок, але буквально у спину дихають суперники: «Вільхівці» та «Берегово», які мають на два бали менше. Щодо команди з Хуста, то вони перебувають у прекрасному настрої: «пивовари» нещодавно повернулись з Франції, де завоювали срібні нагороди турніру серед гірських клубів Європи. І, певно, не проти були залишитись там на період Євро-2016, однак матчі Чемпіонату області набирають обертів.

Підопічні Браєра утримують золоту середину, як щодо розташування у турнірній таблиці, так в різниці м'ячів - не надто багато забивають (13), проте й суперникам не дозволяють відчувати себе вільно у чужих воріт (у середньому 1 пропущений м'яч за гру).

Команда з Ужгородського району напрочуд вдало провела минулий поєдинок, вщент розбивши ФК «Дийдо» - 2:6. Міцний колектив з колишньої столиці Карпатської України може добряче попсувати нерви «Минаю», проте на на боці останніх - підтримка 12-го гравця. Сподіваємось, у неділю ми побачимо чисельну армію вболівальників, які гнатимуть «минайців» вперед! Вхід, до слова, вільний!

Тож, 12 червня, о 17:00. Готельно-спортивний комплекс «Камелот».

«Минай» - «Оболонь». Арбітри: Печунка В., Граб І., Мучичка І. Делегат – Головнич С.С.


bottom of page