top of page

ФК «Минай» - ФК «Поляна»: напередодні

У 11-му турі Вищої ліги чемпіонату області підопічні Миколи Гібалюка прийматимуть, так би мовити, у себе вдома ФК «Поляна». Команда господарів перебуває у хорошому настрої напередодні поєдинку. Лідери «Минаю» Яромир Лобода та Микола Гібалюк нещодавно повернулись зі змагань у Львові, де вони як наставники юнацької команди «Zinedine» посіли 5 місце серед 12-ти колективів. Відтак, головний тренер Микола Гібалюк більшість днів був відсутній, проте тренувальний процес у команді тривав у звичному режимі. «Минайці» впевнено беруть свої очки у останніх матчах. І роблять це видовищно: демонструють чудову атакувальну гру, високу результативність. Команда закріпилась на третій сходинці, однак у спину нам дихають «Дийдо» та «Вільхівці». Кожен пункт має велике значення, і в клубі, звичайно, дуже сподіваються, що зі своїми заробленими балами не доведеться розпрощатись...


У хорошій формі знаходиться форвард господарів Михайло Чедрик, який забив 5 голів у останніх трьох матчах. І можна сміливо припустити, що він робитиме все, аби продовжити гольову серію.

Результати команди гостей залишають бажати кращого. У останніх п'яти матчах вони поклали до своєї копілки лишень 1 заліковий пункт.


Футбольний Інтернет-ресурс LOBDA зазначає, що у цьому двобої зійдуться команди, які демонструють прямо протилежні результати у останніх зустрічах. Серія без перемог у свалявців сягнула вже восьми матчів, де була лише одна нічия.

Підопічні Гібалюка виграли останні три матчі, забивши в них 19 голів. І граючи з далеко не сильним суперником ймовірно зможе продовжити свою серію результативних перемог. Сусіди зверху проводитимуть ігри із значно складнішими суперниками, тож є можливість скоротити відстань до них.

Також цей матч носитиме реваншистський настрій для господарів. Саме від Поляни вони зазнали першої поразки в цьому році, в одній восьмій Кубку області. Єдиний гол тоді забив Артур Русин.

«Минай» у цьому сезоні вдома забиває не менше двох голів, тож і в недільній зустрічі має всі шанси відвантажити у ворота полянців кілька м'ячів.


Матч обслуговуватимуть бригада арбітрів на чолі з Я. Козиком. Допомагатимуть їм М. Сухан та О. Абель. Делегатом зустрічі призначено Й. Шитєва.


Тож, запрошуємо шанувальників футболу подивитись гру своєї улюбленої команди! Неділя, 26 червня, о 17:00. Готельно-спортивний комплекс «Камелот». ФК «Минай» - ФК «Поляна». Вхід вільний.


bottom of page