top of page

«Минайці» провели тренування напередодні поєдинку з «Середнім»

У селі Концово пройшло чергове тренування команди "Минай" напередодні важливої гри з командою "Середнє". Футболісти рішуче налаштовуються на міцного суперника. Масла у вогонь, звісно, підливають останні новини від ФФЗ, а точніше вердикт бюро КДК щодо матчу з "Оболоню" та позбавлення 3-х очок.


Тепер у активі "минайців" тільки 21 заліковий бал. Цей результат дозволяє залишатись на третій позиції, проте тепер ми суттєво відстаємо від клубів-лідерів, а позаду нас на відстані одного-двох очок відразу кілька колективів, в тому числі й "Середнє" (в якого ще гра в запасі).


До слова, у останніх 2-х матчах перед місячною перервою нашій команді не стануть помічниками Констянтин Багрій та Євген Мирончук. Проте, гадаю, наставник Микола Гібалюк вигадає варіанти, аби замінити цих виконавців. Все ж таки, у "Миная" зібрана чи не найпотужніша лава для запасних. І підсилювати, дійсно, є ким.


Зважаючи на зняття трьох очок з "минайців" можна не сумніватись: з психологічної точки зору нашим гравцям буде дуже непросто. Однак команда залишається єдиним, міцним, згуртованим механізмом і продовжує рухатись далі..


Повний фоторепортаж з тренування можна оглянути на офіційній сторінці ФК «Минай» у Facebook.


bottom of page