top of page

Засідання бюро КДК: з команди «Минай» таки зняли 3 очки

Рішенням бюро КДК ФФЗ, засіддання якого датується 29 червня, позбавили ФК «Минай» перемоги у матчі проти хустської «Оболоні» (4:1). Причина: здійснення 8-ми замін у матчі, що суперечить регламенту. Останню заміну провели на 88 хв. і вона на результат не мала ніякого впливу. І це при тому, що жодної підказки чи зауваження перед здійсненням цієї заміни з боку четвертого арбітра не було!


Зрозуміло: є порушення, а відповідно і покарання. Це не нарікання чи ствердження про упередженість з боку відповідповідних органів, ні. Просто прикро усвідомлювати, що команда, яка наразі веде боротьбу за чемпіонство і відстає від лідера всього на 4 очки, втрачає такі важливі 3 пункти. Це дисциплінарне покарання від бюро КДК для футболістів після того поєдинку з «Оболонню» сприйматиметься як сізіфова праця...Докладені зусилля зводяться нанівець через одну необережну дію.


З повним текстом рішення, яке було ухвалено Бюро та Контрольно-дисциплінарним комітетом ФФЗ можна ознайомитись у публікації сайту ФФЗ, яке було оприлюднене 1 липня.


bottom of page