top of page

ФК «Середнє» – ФК «Минай»: напередодні

У 12-му турі Чемпіонату області команда з Минаю проведе свій матч на виїзді. Однак далекою дорога для наших футболістів не виявиться - смт Середнє в Ужгородському районі. Молода, амбітна та перспективна команда «Середнє» розташувалась не так далеко від ФК «Минай». Розділяють їх 5 очок, проте у господарів ще є поєдинок у запасі. Тож, на кону стоять такі потрібні обом командам бали.


Підопічні Миколи Гібалюка набрали чудову форму до завершення першого кола і в останніх чотирьох матчах не тільки набрали максимальну кількість залікових пунктів, але й неабияк тішили своїх вболівальників результативною грою та красенями-голами. А нападник Михайло Чедрик забив у цих матчах уже 7 м'ячів.


Дебютант цьогорічного розіграшу доволі потужно виступає у першому колі змагань - позиція у трійці призерів і 4 очки різниці з лідером. Амбітний колектив на чолі з Гібалюком, певно, вже націлився й на боротьбу за чемпіонство. Для цього потрібно перемагати й сподіватись на втрату очок з боку опонентів.

Обслуговуватиме цю зустріч бригада арбітрів на чолі з Ярославом Козиком. Між іншим, арбітр FIFA, якого нещодавно призначили на матчі кваліфікації Ліги Європи, вже вдруге поспіль судитиме поєдинок за участі нашої команди. Асистентами арбітра призначили М. Сухан, М. Гала, а делегатом – І. Кампова.


Такими словами охрестили зустріч у Середньому журналісти сайту Федерації футболу Закарпаття: «Ця гра має особливо важливе значення для обох суперників. Першим потрібні очки, щоб надалі успішно боротися за «призову» зону, а «попутно» можна скоротити відставання від «Миная», а ось останній у разі успіху щонайменше й надалі комфортно почуватиметься в першій трійці. Подивимося, що Вадим Дьордь приготував для Миколи Гібалюка чи навпаки».


Натомість футбольний Інтернет-ресурс LOBDA навів статистичні показники команд та провів певні історичні паралелі: «Минай набрав хороший хід, здобувши чотири крупні перемоги підряд і забивши 22 голи. В чотирьох з п’яти виїзних поєдинків зелено-білі неодмінно пропускали. Середнянці також можуть похвалитися трьома великими перемогами, але в іграх з досить слабкими командами. Цілий ряд гравців Минаю в свій час виступали за середнянців – Гібалюк, Дудаш, Лобода, Мирончук, Чедрик, Чумак, Вагін, Смокоровський. В Зимовій першості гра між ними закінчилась 2:1 на користь Минаю, який майже півгодини грав у меншості».


bottom of page