top of page

ФК «Минай» завершує перше коло на 4-й позиції

За підсумками першої половини чемпіонату області дебютант цьогорічного розіграшу ФК «Минай» впевнено розташувався у верхній частині турнірної таблиці. У заключному 13-му турі підопічні Миколи Гібалюка здобули 3-и пункти за рахунок технічної поразки суперника - ФК «Тячів», який через власні проблеми комплектації складу не зумів організувати виїзд на гру.


Таким чином, «минайці» розпочинатимуть друге коло на 4-й сходинці, маючи у своєму доробку 25 очок. Між іншим, у поточному турі у чемпіонаті здійснилась зміна лідера. ФК «Ужгород» втративши очки у матчі проти «Спартакуса»(2:2), поступився першою сходинкою ФК «Севлюш». «Минайців» з лідером розділяють 8 балів. Доволі несподівано, замкнув трійку призерів ФК «Середнє», який випереджає нашу команду всього лишень на один пункт.


Перше коло команда «Минай», безперечно, може занести собі до активу. Звичайно, були злети і падіння, яскраві та невиразні матчі, однак команда залишалась єдиним цілим. Не сумніваємось, що у другій частині чемпіонату нас чекає не менш видовищна гра від улюбленого клубу - «Минай».


bottom of page