top of page

«Минай» у спарингу з «Шахтарем» U-19 зіграв у результативну нічию

У товариській зустрічі команда з обласного чемпіонату зіграла з юнацьким колективом донецького «Шахтаря», який у цей період проводить на Закарпатті тренувальний збір. Зустріч завершилась результативною нічиєю - 2:2.


На футбольному полі готельно-спортивного комплексу «Камелот» футболісти як однієї, так і іншої команди намагалися продемонструвати своїм наставникам футбол високого рівня, аби ті зробили певні висновки напередодні старту офіційних матчів.


Для підопічних Михайла Іваниці це перше протистояння під керівництвом нового тренера. У стартовому складі вийшли троє вже анонсованих новачків: у півзахисті Нуцу Арделян та Михайло Кополовець, а попереду Матвій Бобаль, який склав пару з Михайлом Чедриком. З лави для запасних Іваниця випустив ще одного футболіста, який нещодавно поповнив лави ФК «Минай» - Артема Бицюка.


Рахунок у матчі відкрили господарі: трьоходівка за участі Кополовця, Бобаля та Чедрика завершилась голом останнього. Ще до завершення першого тайму (на 38 хв) Чедрик оформив дубль, вийшовши на рандеву з кіпером впевнено його обіграв - 2:0.


У таймі другому донеччани швидко відквитали один м'яч. З ударом з-за меж штрафної не зумів впоратись воротар. А вже ближче до завершення поєдинку гірники відновили паритет. Чумак не втримав нападника «Шахтаря», який пробив Хмельовського, таким чином встановивши підсумковий рахунок зустрічі - 2:2.


ФК «Минай» - ФК «Шахтар» (U-19) 2:2

У складі «Минай» дубль у активі Михайла Чедрика (14 та 38 хв)

Арбітр – Михайло Митровський Асистенти – Денис Дудаш, Ілля Вовчанський с. Камяниця, стадіон Камелот, глядачів 100 Минай: Владислав Хмельовський - Едуард Дзьоба, Артем Пустовіт, Віктор Чумак, Михайло Дудаш - Нуцу Арделян, Ігор Вагін, Владислав Микуляк, Михайло Кополовець - Матвій Бобаль, Михайло Чедрик На заміну виходили: Едуард Нергеш, Сергій Сидоренко, Євген Костик, Євген Мирончук, Артем Бицюк Тренер – Михайло Іваниця


bottom of page