top of page

У чемпіонаті зміни по ходу сезону: далі без ФК «Тячів»

Днями стало відомо, що кількість команд у вищій лізі обласного чемпіонату відчутно зменшиться.


На адресу голови Федерації футболу Закарпаття Івана Дурана надійшов лист від керівництва футбольного клубу «Тячів». У цьому листі йдеться про те, що у зв’язку з відсутністю головного тренера, а також малою кількістю гравців юнацького та дорослого складів, клуб вимушений знятися із розіграшу чемпіонату Закарпатської області з футболу серед аматорських команд вищої ліги.


Припинив своє існування клуб із багаторічною історією виступів у обласному чемпіонаті. ФК «Тячів» має у своєму активі і розвинену інфраструктуру, і славні традиції, - йдеться у публікації Федерації футболу Закарпаття.


Варто зазначити, що у зв’язку із зняттям команди календарний поєдинок 14-го туру між ФК «Тячів» та ФК «Ужгород» не відбудеться. Також варто нагадати: у ФК «Минай» повинна була відбутися гра з цим суперником ще під завершення першої половини сезону (13-й тур), однак тепер можна з усією впевненістю заявляти: залікові бали до скрабниці підопічних Михайла Іваниці надійдуть шляхом технічної поразки беззаперечних аутсайдерів цьогорічного розіграшу.




bottom of page