top of page

ФК «Берегово» — ФК «Минай»: напередодні

Заключний поєдинок стартового, 14-го, туру другого кола чемпіонату області між берегівчанами та минайцями обіцяє бути напрочуд цікавим.


Оновлений «Минай» вже, відверто, зачекався поєдинків, які носять присмак офіційних. Ще матч завершального туру першої частини проти ФК «Тячів» довелось перенести, а згодом стало відомо, що команда припиняє своє існування. Звичайно, у підопічних Михайла Іваниці під час тренувального збору були три товариські зустрічі, у яких вони могли показати себе сповна. Однак, всі розуміють, що це була лише репетиція напередодні феєричного виступу. Сподіваємось, антракт для головних дійових осіб, себто самих футболістів, пішов виключно на користь і в другій дії ми побачимо справжній аншлаг і численні аплодисменти від глядачів.


Поєдинок проти команди з Берегова стане першим справжнім випробуванням для минайців. Супротивників розділяє всього лишень один бал, проте у підопічних Іваниці ще є матч у запасі (а скоріш за все просто нарахування трьох пунктів, оскільки це той таки поєдинок проти ФК «Тячів»).


Можемо не сумніватись: берегівчани, заручившись підтримкою місцевих вболівальників, намагатимуться зробити все можливе, аби здобути бажаний результат. Команда з Минаю ж також не пастиме задніх. Безкомпромісна боротьба чекає на шанувальників закарпатського футболу у середу!


Варто зауважити, що матч першої половини сезону, на футбольному полі ГСК «Камелот» минайці виграли з рахунком 2:0. Дубль до свого активу тоді записав капітан Констянтин Багрій.


ФК «Берегово» — ФК «Минай»

Стадіон «Дружба», Берегово

17 серпня, о 17:00

Арбітр: Я. Козик

Асистенти: М. Сухан, К.Ліб


bottom of page