top of page

«Минай» — «Севлюш»: напередодні

У 15-му турі чемпіонату області, без усіляких сумнівів, поєдинок на футбольному полі ГСК «Камелот» є центральним матчем поточному туру. Суперники перебувають не так далеко одне від одного у турнірній таблиці. І якщо прийшов час зупинити впевнену ходу виноградівців — зробити це повинні якраз таки підопічні Михайла Іваниці.


Минайці перебувають у хорошій формі та моральному настрої, позаяк тільки чотири дні тому здобули неймовірну перемогу на виїзді 3:4, поступаючись з різницею у два м'ячі. Щоправда команді доведеться впоратися з кадровими проблемами: невелику травму дістав Олександр Зубанич, проблеми зі здоров'ям у Ігора Вагіна, а віце-капітан Владислав Микуляк пропускатиме гру через вилучення у минулому турі. Однак у ФК «Минай» доволі широка лава запасних, а відтак у розпорядженні наставника достатньо футболістів, що здатні достойно замінити відсутніх.


Звичайно, це протистояння буде одне з найскладніших для минайців, якщо не найскладніше. У поєдинку першого кола, на старті чемпіонату, футболісти «Минаю» поступились сьогоднішньому опоненту з розгромним рахунком 4:0. З таким же результатом виноградівці здолали ФК «Середнє» у минулому турі. І якщо брати загалом форму підопічних Білака, то чітко вимальовується насамперед стабільність виступів у поточному сезоні: 11 перемог, 3 нічиї та жодної поразки. Погодьтесь, відмінний показник. І це при 4-х пропущених м'ячах за усесь розіграш! Сподіваємось, потужна атакувальна ланка минайців за участі Кополовця, Лободи, Багрія, Чедрика та Бобаля зможе засмутити голкіпера «Севлюша».


Тож, вболіваймо разом за нашу команду! Сьогодні, 21 серпня, на футбольному полі готельно-спортивного комплексу «Камелот» нас очікує справжня битва грандів!

«Минай» — «Севлюш». Початок о 17:00.




bottom of page