top of page

«Минай» у стартових матчах другого кола (ВІДЕО)

Друге коло начебто лише розпочалось, але команди демонструють настільки високий рівень футболу, що вболівальники вже встигли з головою зануритись у атмосферу обласного футболу!


От хто найбільше тішить та приємно дивує — це футболісти «Минаю». Переконані, що двох різних думок тут і бути не може. Підопічні Іваниці у своєму першому матчі здійснили справжній футбольний шедевр, адже, поступаючись на виїзді 3:1, наздогнати суперника, а потім і вирвати перемогу не кожному вдасться. Тим паче у Берегові, де атмосфера та тиск трибун обов'язково даються взнаки. 4:3 — голи Віктора Чумака, Матвія Бобаля та дубль Михайла Кополовця приносять команді перемогу.


Тижнем пізніше «Минай» вкотре продемонстрував свою міць та серйозні амбіції. При чому цього разу постраждав не хто інший як лідер турнірної таблиці — ФК «Севлюш». Точні удари Михайла Кополовця та Констянтина Багрія і гості їдуть додому з пустими руками. А ФК «Ужгород» за таких обставин повинен бодай подякувати за послугу, оскільки тепер футболісти з обласного центру повинні очолити турнірну таблицю.


Словом, від подібних поєдинків на старті другої частини чемпіонату шанувальники гри мільйонів отримують виключно задоволення та екстаз. Хочеться вірити, що впевнена переможна хода минайців продовжиться, а поки — смакуємо футбольними моментами разом!


bottom of page