top of page

Михайло Кополовець у програмі «Профутбол»: чим запам'ятався період у Німеччині та чому перейшов

Повернення Михайла Кополовця до рідної Батьківщини, а якщо точніше — продовження футбольної кар'єри у чемпіонаті Закарпатської області, привернув увагу не тільки місцевих, а й всеукраїнських, топових ЗМІ. І не дивно: адже колоритний закарпатський гравець є одним з найепатажніших спортсменів України. Його відверті інтерв'ю та витівки неодноразово ставали загальновідомими мемами.


Повернувся Михайло на Закарпаття, приєднавшись до команди обласного чемпіонату «Минай» і відразу, майже без розкачки, почав тероризувати оборону суперників. За два матчі на його рахунку вже 3 голи та гольова передача.


Сам Кополовець зазначає, що вдома він почувається щасливим і переїзд до Ужгорода назрівав вже давно. З'ясувати причини, що зумовили покинути Німеччину та почати виступи за клуб з обласного чемпіонату вирішили журналісти популярної програми «Профутбол» на телеканалі «2+2». Тиждень тому вони приїздили до Ужгорода, аби поспілкуватися з футболістом. Розмова вийшла плідною, а що з цього вийшло — дивіться вже вже сьогодні о 21:30 на зазначеному телеканалі!


Автор сюжету анонсує, що глядачі побачать історію футболіста, якого дуже добре пам'ятають у всіх куточках України за вогняні коментарі. Акцент робитимуть на житті Кополовця у Німеччині та повернення додому.


Як робився сюжет про нашого футболіста ви дізнаєтесь переглянувши невеликий фоторепортаж на нашій сторінці у Facebook.


bottom of page