top of page

Михайло Іваниця: «Виїзд до Іршави буде не легким. Працюватимемо над тим, аби не було недооцінки супе

Наставник ФК «Минай» Михайло Іваниця відповів на кілька запитань клубної прес-служби з приводу підготовки до матчу 16-го туру.


— Михайле Михайловичу, яка атмосфера панує у команді напередодні гри проти ФК «Бужора»?

— Готуємося до кожної гри з повною відповідальністю, у нас кожен матч як фінальний. Хлопці відносяться з розумінням, посилено готуються до матчу, напрацьовуємо все на тренуваннях. Не маю сумнівів, що гра буде важкою, оскільки вдома кожна команда хоче при своїх убольниках показати все, на що вона здатна. Будуть відданні всі сили, максимальні зусилля, аби протистояти команді з верхньої частини турнірної таблиці. Думаю, що гравці нашої команди це усвідомлюють. А гра покаже.


— Мотивації нашим футболістам не бракуватиме, але погодьтесь за такої послідовності матчів доволі складно перелаштовуватись на звітний поєдинок проти аутсайдера турнірної таблиці, коли ще матчем раніше команда здолала лідера...
— Звичайно, є такий людський фактор, психологічний момент. Постараємось до них достукатись, аби не було недооцінки суперника. Ми ж всі бачили, що було у Берегові. Добре, що змогли відскочити. Переконаний, що хлопці підійдуть до матчу у хорошій фізичній формі, і що не менш важливо, з потрібною моральною налаштованістю. Перед грою визначимося з основним складом.

— Щодо основного складу: не секрет, що наразі кілька основних футболістів змушені пропускати матч. Чи знаєте ким їх замінити?
— Дійсно, доволі багато футболістів основи не зможуть взяти участі у поєдинку. Воротар Юрій Погоріляк отримав досить серйозну травму проти «Севлюша» і пропустить не одну гру. Ігор Вагін тільки нещодавно поправився після проблем зі здоров'ям. Під питанням участь Євгена Мирончука. Едуард Нергеш не зіграє через вилучення у минулому турі. Також не допоможе нам у звітному поєдинку Влад Микуляк. Чималий список, однак у нашій команді зібрані хороші гравці, які при нагоді завжди готові достойно замінити основних футболістів. Думаю, гра вийде цікавою.

Нагадаємо, поєдинок за участі «Бужори» та «Минаю» відбудеться сьогодні, 28 серпня, о 17:00. Поєдинок розсудить бригада арбітрів на чолі з В. Запрутняком, якому допомагатимуть Д. Дудаш, Ю. Бобаль. А делегатом матчу буде В. Попович.


bottom of page