top of page

Віктор Чумак: «Коли саме тобі партнери довіряють капітанську пов'язку — це надихає грати ще кращ

Основний оборонець команди, а віднедавна ще й в.о. капітана Віктор Чумак відповів на кілька питань клубної прес-служби.


— Як охарактеризуєш перші матчі «Минаю» у другій частині чемпіонату? Поки що команда йде без втрат і впевнено розташувалась на третій сходинці...
— Звичайно, радий такому початку після перерви. Для команди наразі хороший період. До нас приєднались кілька висококласних виконавців, які відразу почали це доводити у матчах проти сильних суперників. Ми злагоджено працюємо на тренуваннях, починаємо краще розуміти одне одного під час поєдинків. Чесно зізнаюсь, думав, що ми почнемо добре, але ми почали дуже добре. Набираємо хід, сподіваюсь й надалі демонструватимемо хороший результат.

— У наступному матчі тобі з партнерами протистоятиме ФК «Мункач». У першому колі, при рахунку 0:2 у нашу користь, мукачівці зуміли переламати хід зустрічі і вирвати перемогу — 3:2. Команда, певно, хоче помститись за ту прикру поразку?
— Так, добре пам'ятаю ту гру і емоції після матчу. Ми були дуже роздратовані. Тепер же готуємося, аби не повторювати тих помилок. Тренуємося у звичному режимі. Переконаний, що на гру з мукачівською командою всі вийдуть дуже зарядженими. Це буде видовищна гра багата на емоції і боротьбу! Надіюсь, вболівальники прийдуть нас підтримати!

— У зв'язку з відсутністю у основному складі Констянтина Багрія та дискваліфікацією Владислава Микуляка в останніх матчах саме ти виводив команду з капітанською пов'язкою. Що відчуваєш при цьому: гордість чи можливо додаткову відповідальність за результат та гру команди в цілому?
— Це однозначно приємні відчуття. Коли саме тобі партнери довіряють капітанську пов'язку — це надихає грати ще краще, аби виправдати їх довіру. Мені комфортно грати пліч-о-пліч з цими партнерами. У нас чудовий колектив!

bottom of page