top of page

«Минай» – «Мункач»: напередодні

У 17-му турі чемпіонату області напрочуд цікавою та інтригуючою, безперечно, стане дуель у ГСК «Камелот», де зійдуться місцевий «Минай» та «Мункач». Господарі розпочали друге коло без втрат, а відтак впевнено розташувались на третій сходинці турнірної таблиці. Як зазначають футбольні аналітики підопічні Михайла Іваниці за умови подальшої потужної гри можуть поборотись за чемпіонські медалі. Щодо цього тренер команди та й, власне, самі гравці не беруться відразу зараховувати себе до претендентів на «золото», мовляв, ми боротимемось до останнього – а там подивимось, можливо і вдасться поконкурувати з «Севлюшом» та «Ужгородом». А й правда: навіщо думати так глобально? Футболісти обрали для себе таку тактику, аби налаштовуватись на кожного суперника окремо.


Тож, нинішній опонент, ФК «Мункач», наразі розташовується на 7-й сходинці, маючи у своєму доробку 20 залікових балів. Це на цілих 11 менше, ніж у «Миная». Однак, всі добре пам'ятають як завершився матч першої частини чемпіонату: виграючи 0:2 минайські футболісти втратили концентрацію і, зрештою, програли двобій 3:2. У складі нашої команди відзначився Михайло Чедрик та Віктор Чумак, а от серед мукачівців дубль оформив Анатолій Нурієв, який вже захищає кольори «Середнього», та Юрій Булеза. Напруженим та видовищним вийшов тоді поєдинок і це дає підстави чекати від суботнього матчу не менше боротьби, запалу та яскравих моментів.


Минулий свій матч підопічні Золтана Сільваші поступились вдома команді з Середнього і, що цікаво, похоронив всі надії мукачівців на сприятливий результат якраз таки екс-гравець Анатолій Нурієв. Станом на сьогодні ФК «Мункач» зазнав кількох значущих втрат. Мова йде про Юрія Тому та Віктора Гея, які перейшли до угорського клубу «Кішварда». Однак, прощання з провідними гравцями – звична практика для клубу з Мукачева, адже їхній проект якраз таки передбачає роботу з молодими талантами, розкриття їхнього потенціалу, аби в майбутньому, коли гравець, так би мовити, «дозрів» – продати його до команди рівнем вище.


Футболісти команди з Ужгородського району серйозно налаштовуються на гостей з Мукачева, адже мають непереборне бажання взяти реванш. Та й в будь якому випадку, не зважаючи на принциповість матчу, підопічні Іваниці не мають права втрачати очок, аби продовжувати гонитву за лідерами та не підпускати близько конкурентів, що розташовуються нижче.


Поєдинок «Минай» – «Мункач» розсудить бригада арбітрів на чолі з Вадимом Запрутняком, який, до слова, обслуговуватиме гру за участі минайців вдруге поспіль. Допомагатимуть йому Д. Дудаш та М. Горгош. Делегат зустрічі – Віктор Наскалов.


Підтримка 12-го гравця для минайців дуже важлива!

Субота, 3 вересня. Стадіон «Камелот». Початок матчу о 16:00. «Минай» – «Мункач» – не пропусти!


bottom of page