top of page

Минайці серйозно налаштовуються на наступного суперника

У середу, 14 вересня, прес-служба ФК «Минай» відвідала тренування команди на стадіоні «Авангард», яке відбулося ввечері. До слова, більшість футболістів минайського клубу заздалегідь були присутніми на території ужгородського стадіону, позаяк в цей день, у рамках перенесеного матчу туру, протистояли одне одному два молоді амбітні колективи: «Спартакус» приймав «Середнє». З огляду на те, що з господарями нам грати вже цієї неділі, а гості є прямими конкурентами команди з Минаю — логіка та такий пильний інтерес простежується неозброєним оком. В решті решт, команди показали добротний футбол, а перемогу, доволі несподівану, завоювали підопічні Валентина Слюсара. Це зайвий раз доводить клас ФК «Спартакус», налаштованість молодих, голодних до перемог футболістів...


Тренування ж минайців розпочалось майже відразу по завершенню цього поєдинку. Пройшло воно за звичною програмою. Гравці серйозно налаштовуються на поточного суперника. Голови футболістів заполонила тільки думка про перемогу, інший підсумок навіть не розглядається. Звичайно, чекають велику кількість вболівальників, адже вперше прийматимуть опонента формально у рідних стінах на нового стадіоні — «Авангарді». А це має створити полегшені умови для місцевих шанувальників, йдеться насамперед про локацію стадіону та ту відстань, яку вони повинні подолати.


Загалом, чергове тренування пройшло без будь яких негативних інцидентів. Поволі заліковує свою травму Віктор Чумак, який зізнається, що до матчу з «Ужгородом» повинен бути готовим. Відновився від травми воротар команди Юрій Погоріляк, який сповна бере участь у тренувальному процесі.


Фоторепортаж до вашої уваги з тренування ФК «Минай» дивіться на сторінці у Facebook.


bottom of page