top of page

Напередодні протистояння з «Ужгородом»: думки футболістів

Важливість недільного матчу з ФК «Ужгородом», лідером турнірної таблиці та минулорічним тріумфатором, важко переоцінити. Шанси минайців на реальну боротьбу за чемпіонство хоч і мінімальні, проте вони є. Поєдинок на стадіоні «Автомобіліст» стане справжньою окрасою туру і хорошим доповненням до святкування Дня міста. ФК «Минай» серйозно налаштовується дати бій грізному супернику. Наводимо думки футболістів щодо майбутнього матчу.


Валентин Суслов:

«Звичайно, гра буде дуже складна. Думаю, потрібно щільно перекривати зони і ловити їх на контратаках. Особливо обережним слід бути з Пиняшком, Реплюком та Гегедошом. Але якщо брати контроль м’яча, то ці футболісти не завжди сильні у плані відбору. Чи не один Бандурович у середній ланці працює, вигризає м’ячі. Наскільки мені відомо, ужгородці напередодні гри заявили Олега Вишневського. Це хороший футболіст. Загалом, команда з Ужгорода дуже міцна, вони швидко переходять з оборони в атаку, регулярно тримають м’яч, в кожному матчі прагнуть задавати свій темп».




Михайло Чедрик:

«Ми налаштовуємось так як і на всі команди. Звісно, прийде багато вболівальників на цей матч, буде хороша гра. У нашому колективі теж гравці хорошого рівня, тому ніхто не хоче поступатись. Думаю, хто зараз буде більш готовим фізично, той і здобуде три бали. Хоча, можна сказати, що це поєдинок за всі 6 очок. Знаю точно, що наша команда буде битися за кожен клаптик поля, щоб не поступитися в жодному ігровому аспекті».






Микола Гібалюк:

«Переконаний, що гра буде дуже цікавою, адже виступатимуть команди з цікавим ігровим малюнком. Ми налаштовуємось на черговий матч чемпіонату. Що за «Ужгород», що за інші команди дають однакову кількість очок, тому ми підходимо до цієї зустрічі у звичній для себе налаштованості. Нічого надприродного. Ніякого хвилювання, лишень тому, що це лідер і минулорічний чемпіон, у нас немає. Ми психологічно налаштовуємось, без будь якого тиску. Будемо виходити на поле і виконувати установку, яку дасть тренер. І я впевнений, якщо ми будемо на полі єдиним цілим, то зможемо завоювати потрібний для нас результат. Слава Богу у нас всі живі-здорові, готові виходити на поле і доводити свою профпридатність».


Нагадаємо, матч відбудеться у неділю, на стадіоні «Автомобіліст», о 16:00.


bottom of page