top of page

«Минайці» живуть футболом і поза Чемпіонатом області


Представники нашого клубу настільки активні, що заполонили буквально весь футбольний інформпростір!


Зокрема на тижні футболісти «Минаю» Микола Гібалюк, Констянтин Багрій та Євген Мирончук захищали кольори збірної Закарпаття серед працівників ГУ Державної фіксальної служби. Вони разом з колегами взяли участь у футбольному турнірі серед збірних команд територіальних органів ДФС, що проходив 27-28 вересня у Львові. Це відбірковий етап змагань чемпіонату України, ще три таких паралельно відбулися у Одесі, Вінниці та Дніпрі. Фінальна частина чемпіонату серед збірних команд органів ДФС пройде з 3 по 9 жовтня на базі Університету Державної фіскальної служби України у м. Ірпінь.


Під керівництвом Миколи Гібалюка виступали гравці, що мають чималий досвід виступів у чемпіонаті області: Костянтин Багрій та Євген Мирончук, футболіст перечинських «Карпат» Артем Бицюк, концгазівського «Вітязя» Андрій Ваш.


Команди грали за олімпійською системою, на виліт. У першому матчі, який відбувся 27 вересня, закарпатці впевнено розібрались з Чернівецькою областю 3:0. Наступного дня у півфіналі вони здолали прикарпатців (Івано-Франківська область) з рахунком 2:0. У фінальному поєдинку збірна ДФС Закарпатської області знову забила два голи, але, все ж, зазнала поразки команді з Львівської області – 2:4.

______________________________________________________________________________________________________________________________


Також у середу, 28 вересня, Ужгород впродовж кількох днів приймав всеукраїнську спартакіаду державних службовців. Тут теж не обійшлось без наших виконавців. Футбольна команда була укомплектована кіпером «Минаю» Владиславом Хмельовським та тими ж таки Констянтином Багрієм та Євгеном Мирончуком, які приєднались до колективу трохи згодом. Партнером по команді був ще один футболіст зі стажем – Василь Пиняшко, з ФК «Ужгород». Ще минулої неділі вони протистояли одне одному у запеклих баталіях на стадіоні «Автомобіліст», а тепер, пліч-о-пліч захищали честь Закарпатської області. Також виступали за команду із Закарпаття Сергій Малиш, Олександр Горзов, Олег Більда, Маріус Товт.


Закарпатська команда на груповому етапі змагань, без труднощів, переграла суперників з Донецької та Черкаської областей, при чому, залишивши свої ворота на замку. У 1/4 фіналу знову суха перемога (3:0) – цього разу гіркоту поразки відчули гравці Вінницької області. Голи на свій рахунок записало зіркове тріо: Пиняшко, Багрій та Мирончук. У півфіналі, за складних обставин, закарпатці зуміли перевести гру у серію пенальті. Подарував надію на вихід до фіналу, не хто інший як, страж воріт Владислав Хмельовський, якому вдався чудовий дальній удар. Однак у серії післяматчевих ударів фортуна їм не усміхнулась. Як підсумок, на закарпатських держслужбовців чекав поєдинок за бронзу. У ньому вони продемонстрували відмінну гру та результативність. Команда з Львівської області не змогла знайти спротиву і поступилась з рахунком 4:1. Бронзові медалі та залікові очки до загальної скарбниці – все це зроблено зусиллями футболістів Закарпаття, зокрема представників ФК «Минай».


bottom of page