top of page

Бронзова боротьба: чи зможе «Минай» вбити інтригу за 5 турів до закінчення чемпіонату?


Особливість 21-го туру полягає у кількох факторах: під завершення чемпіонату команди чітко розділились на так звані категорії. До вищої, себто боротьби за золоті нагороди належать «Ужгород» та «Севлюш», бронзові комплекти нагород розіграються між кількома командами, серед яких насамперед виділяються «Минай» та «Дийдо» — суперники, які в неділю матимуть очну зустріч. Також продовжують претендувати на престижну третю позицію «Середнє» та «Вільхівці», які спробують скористатись втратою очок когось із конкурентів.


Все, що нижче, вибачте, вже не так цікаво. Команди, що розмістились у середині турнірної таблиці вже не мають якоїсь особливої мотивації, відтак не рватимуть жили у заключних матчах.


Недільний поєдинок для підопічних Михайла Іваниці повинен стати в певній мірі можливістю реабілітуватись перед власними уболівальниками, позаяк команда з Ужгородського району вже третій матч поспіль не знає смаку перемог. Спочатку були дві нічиї проти «Вільхівців» та «Спартакуса», а згодом, при напруженому поєдинку, минайці зазнали поразки від «Ужгорода» на «Автомобілісті».


Допоміжним фактором повинна стати присутність 12-го гравця, адже матч проходитиме на стадіоні «Авангард». І різного роду труднощі з тим, як дістатись стадіону у вболівальників виникнути просто не повинно.


Що ж стосується суперника, ФК «Дийдо», то тут, варто відзначити, що команда була на межі припинення участі у поточному сезоні. Не помилюсь, якщо дозволю собі таке твердження: вже давно пріоритетом виступів для них є далеко не чемпіонат області в Україні...

Але є ще порох в порохівницях! Перебиваючи кінці з кінцями, команда ледь-ледь зібралась, аби протистояти ФК «Середнє», між іншим, одному з конкурентів. І вирвала перемогу у цьому двобої! Тому, навіть, поступаючись у певних ігрових аспектах чи маючи проблеми з комплектацією складу, морально-вольові якості у них не відняти, це точно!


Футбольна зустріч обіцяє бути напрочуд цікавою та інтригуючою! Суперників відділяє всього лишень 4 очки, причому футболісти «Дийдо» мають ще гру в запасі. Підопічні Іваниці всіма силами прагнутимуть усунути опонента від боротьби і забезпечити собі комфортний гандикап на фініші сезону. Чи вийде це зробити? Ресурси дозволяють, підтримка вболівальників теж повинна зіграти свою роль. Тож, подивимось!


2 жовтня (неділя). Стадіон «Авангард» — 14:30.

ФК «Минай» — ФК «Дийдо».


Олександр Курта

Прес-служба ФК «Минай»


bottom of page