top of page

«Минай-арена»: є перші плоди роботи!

Клопітка робота, ентузіазм, серйозність намірів, і як наслідок, чимала продуктивність — такими словами можна у лаконічній формі окреслити період більш ніж піврічної діяльності побудови «Минай-арени».


1 жовтня у селі Минай пройшли урочистості з нагоди відкриття сучасного футбольного стадіону. Звичайно, будівництво спортивної споруди ще далеко не завершено, однак трава вже зійшла, посіяна лишень тиждень тому, а це означає, що незабаром на ньому можна буде виступати. Також у найближчій перспективі постануть і трибуни, роздягальні, туалети, словом, всі зручності. Цим приводом не могли не скористатись ініціатори та діячі побудови футбольної арени. Були запрошені представники духовенства, мас-медіа, футбольні функціонери, небайдужі містяни.


Керівництво ФК «Минай», зусиллями та коштами якого і втілюється подібний проект, за активної підтримки представників Федерації футболу Закарпаття, які опікуються будівництвом стадіону, а також групи депутатів Холмокської сільської ради на чолі з сільським головою Тетяною Вачілею ініціювали таку зустріч, аби продемонструвати, так би мовити, вживу перші результати своєї роботи.


Згідно з традиціями футбольне поле освятили. «Сьогодні Божа мудрість дала, аби початок великої справи був овячений. У серці кожного з вас золотими літерами буде написано те добро, яке ви робите для народа. Нехай Господь дасть сили та наснаги тим людям, які побудували цей футбольний стадіон. А футболісти мають велику місію. Я переконаний, що незабаром ці хлопці будуть представляти не тільки село Минай, а й все Закарпаття. Тому нехай сила та віра супроводжує їх», — зазначив представник церкви.


Опісля всі учасники заходу у теплій компанії смакували разом шашлик та боґрач.


Фоторепортаж з цієї події можна переглянути на офіційній сторінці у Facebook.


bottom of page