top of page

Михайло Чедрик: «У другому колі демонструю трохи меншу результативність, тому кожен гол важливий для


У недільному поєдинку проти одного з головних конкурентів у боротьбі за бронзові медалі, ФК «Дийдо», футболісти команди з Минаю зуміли вдало розпочати цикл виступів на центральному полі стадіону «Авангард». Завдяки дублю Михайла Чедрика та точному удару Владислава Микуляка господарі святкували таку бажану вікторію, позаяк вже три матчі поспіль вони не знали смаку перемог.


Хороша результативність ФК «Минай», а головне реалізація гольових моментів, не може не тішити. Востаннє минайці забивали три і більше голів у поєдинку проти ФК «Мункач». Тоді у феєричному стилі команді, що представляє місто на Латорицею, було нанесено нищівної поразки 6:0. Між іншим, саме тоді востаннє відзначався і Михайло Чедрик. А ось тепер зумів оновити свої гольові показники. З цього приводу сам футболіст не приховує зайвих емоцій.


«Звичайно, приємно забивати. Емоції, дійсно, переповнювали після гри. Дуже радий, що допоміг команді заробити три пункти у грі проти досить непоступливого суперника. Хотілося зробити хет-трик в ефектному стилі, але завадила стійка. Погоджуюсь, у другому колі не так часто забиваю, тому зараз кожен гол для мене важливий».


Окрім хорошої гри та комфортного рахунку у виконанні «Минаю», на стадіоні вже вкотре потішили вболівальники клубу, які гнали команду вперед. Це відчувалося і на футбольному полі, – зазначають футболісти.

«Звісно, хочеться подякувати нашим фанатам, на чолі яких стояли президент та віце-президент команди. Армія вболівальників палко підтримувала команду і надихали на перемогу!»


До слова, саме Михайло Чедрик став головним кривдником ФК «Дийдо» у матчі першого кола. Його дубль похорив всі надії вболівальників команди з Дийди на сприятливий підсумок. Та звитяга минайців була ще більш впевненою. Результат 2:6 зайвий раз про це свідчить. Один з влучних ударів Михайла Чедрика вийшов ну надто вже красивим, тому пропонуємо пригадати його.

Подивитись же два важливі голи у виконанні Чедрика, які допомогли переграти команду з Дийдо вже у другому колі можна переглянути у відеосюжеті.


bottom of page