top of page

«Минай» ретельно готується до наступного суперника – ФК «Оболонь»

У середу на стадіоні «Авангард» підопічні Михайла Іваниці провели чергове тренування. Дощова погода не стали на заваді якісно проведеному тренуванню, адже, як відомо, труднощі, які часом привносять у життя футболістів примхи погоди, лише загартовують тіло та дух.

У колективі серйозно налаштовуються на завершальний етап сезону, зокрема на звітний поєдинок проти хустської «Оболоні». Минайці досить впевнено почувають себе на третій сходинці, однак група команд на чолі з «Середнім» продовжують переслідування за бронзові медалі.

Нагадаємо, зустріч у першому колі завершилась звитягою футболістів з Минаю, однак у зв'язку з проведенням восьми замін бюро КДК, після численних розборів, винесло жорсткий вердикт – позбавити залікових пунктів та зобов'язати сплатити штраф. Можна собі уявити розпач футболістів та тренера після того славнозвісного рішення. Відтак, не важко буде здогадатись, що минайці матимуть подвійну мотивацію та прагнутимуть всіма силами реабілітуватись.

На тренуванні відсутніми через пошкодження були Віктор Чумак, який ще відновлюється від рецедиву, та Нуцу Арделян. Натомість активно тренується Микола Гібалюк, який, очевидно, почувається краще після проблем з ногою. Стосовно воротарської позиції, то тут, варто зазначити, що Юрій Погоріляк вже тривалий час бере участь у тренувальному процесі, однак у повну силу, все ж, виступати не може. За його словами, ще тиждень доведеться потерпіти, а далі можна пробувати навантажувати тіло.

Що цікаво, до тренування долучився і віце-президент ФК «Минай» Євген Плавайко, який вирішив намотати декілька кіл на свіжому повітрі та ближче поспілкуватись з командою.

Фоторепортаж з тренування можна переглянути на нашій сторінці у Facebook.


bottom of page