top of page

Влад Микуляк: «У Хусті в нас немає бути проблем, але погодні умови можуть внести свої корективи»

Уже в неділю, 9 жовтня, на команду «Минай» очікує поєдинок у гостях – прийматиме хустська «Оболонь». Минулий матч цих команд, як відомо, приніс багато різних емоцій та став одним з найрезонансніших у поточному сезоні. Звичайно, у футболістів добре стоїть у памяті та зустріч, тому психологічно налаштовуватись на суперника будуть особливо серйозно. Своїми думками з приводу майбутнього двобою у Хусті поділився віце-капітан команди Владислав Микуляк.

– Готуємося до гри в звичайному режимі. На жаль, я пропущу цей матч із-за перебір жовтих карток. Та гра залишила неприємний осад, ми виграли той матч впевнено (4:1), не залишивши їм жодних шансів. Так, ми помилилися, зробивши 8-му заміну, але вони ж могли піти нам на зустріч. Всі розуміють, що «Оболонь» не боролася б за призові місця. Я думаю, що у Хусті в нас немає бути проблем, але погодні умови можуть внести свої корективи.

Нагадаємо, поєдинок «Оболонь» – «Минай» відбудеться у неділю, 9 жовтня, на місцевому стадіоні «Карпати». Початок о 14:30.

bottom of page