top of page

«Минай» — «Боржава»: напередодні

У 23-му турі обласного чемпіонату, на ужгродському стадіоні «Авангард» зійдуться «Минай» та «Боржава». Звичайно, команди знаходяться на протилежних полюсах турнірної таблиці, однак від цього факту градус поєдинку аж ніяк не зменшиться. Причин для цього декілька. Одна з них, це прагнення минайців реабілітуватись перед власними вболівальниками за прикру поразку у минулому турі. Та й не менш важливою є перемога у контексті боротьби за бронзові нагороди. Адже «Середнє», «Вільхівці», «Дийдо» тільки й чекають осічки від головного претендента на третю позицію. Також слід розуміти, що чемпіонат наближається до свого логічного завершення, відтак насолодитися якісним футболом часу стає все менше, та ще й на центральному полі стадіону «Авангард», де всі зручності для приємного перегляду забезпечені, а з надактивними фанатами ФК «Минай» точно не знудишся!


Станом на сьогодні наш опонент — «Боржава» з Довгого має у своємі активі 13 залікових балів, що дозволяє їй розташовуватись на 12-й позиції. Нижче — тільки іршавська «Бужора», в якої 6 очок та ФК «Тячів», який, нагадаємо, достроково припинив свої виступи. Особливої мотивації у команди з Довгого практично немає, хіба що, є можливість піднятися на одну сходинку вище, яку наразі обіймає ФК «Поляна». Цих команд розділяють всього три бали. Це якщо говорити виключно про ситуацію у турнірній таблиці, але всі ми прекрасно розуміємо, що подібні футбольні колективи, яких ще називають андердогами, з посиленою готовністю налаштовуються на грандів. І відібрати очки у «Миная» вважатиметься подвигом. Про це не варто забувати.


Підкреслюють мою тезу поєдинок тижневої давності за участі гравців «Боржави», які зуміли зіграти внічию 1:1 із «Середнім». Якщо вже комплексно аналізувати форму «Боржави», то до цього були дві поразки — від «Поляни» 4:0 та «Мункача» 3:1, але й одна перемога — над «добре знайомою» нам «Оболоню» 1:0.


До слова, зустріч завтрашніх суперників у першому колі завершилась нищівною поразкою для «Боржави» 1:9. Голи тоді забивалися на будь який смак: вдалося розписатися у воротах чи не всій команді з Минаю.


Бригада арбітрів, яка обслуговуватиме матч виглядає наступним чином:

Арбітри: Гецко С., Сімку А., Алмаші С.

Делегат – Біров І.


Тож, чекаємо шанувальників футболу у суботу на стадіоні «Авангард» о 14:30. Саме в цей час, після гри юнацьких колективів, і розпочнеться протистояння основних команд.


bottom of page