top of page

Констянтин Багрій: «Поразка нас, навпаки, згуртувала»


​​Напередодні поєдинку з командою «Боржава» (Довге) клубна прес-служба вирішила поспілкуватись з нападником минайців Констянтином Багрієм.


— Який зараз мікроклімат в команді, адже після поразки не завжди легко згуртувати колектив? — Мікроклімат в команді хороший. Як на мене, ця поразка, навпаки, повинна нас ще більше згуртувати. Всі розуміють, що відступати вже нікуди. Добре, що в команді є досвідчені виконавці, які можуть покращити атмосферу своїми підказками та порадами.

— Наближається завершення чемпіонату. Якщо команда з Минаю перемагає у трьох матчах, що залишились, то гарантує для себе місце у трійці, не залежно від результатів найближчих переслідувачів. Як гадаєш, минайці зможуть взяти максимальну кількість очок із суперниками («Боржава», «Поляна», «Середнє»)? — Всі в команді розуміють, що в цих матчах потрібно брати максимум очок і готові докласти максимум зусиль задля позитивного результату! А чи зможемо взяти максимум? Надіюсь, що так.

— І заключне питання: у першому колі ти був основним форвардом, зараз же змушений тільки підсилювати гру з лави для запасних. Час, який тобі відводить тренер, а це як правило близько 20 хв, задовольняє тебе? І що вважаєш варто робити, аби змінити ситуацію на свою користь?

— У другому колі у нас відбулась зміна тренера, і у нього, відповідно, є своє бачення щодо позиції форварда. Якщо потрібно, то готовий приносити команді користь і з лави запасних. Звичайно, мені, як і кожному футболісту, хочеться грати у стартовому складі. Докладатиму для цього всіх зусиль та прагнутиму довести тренеру, що гідний місця у старті.


bottom of page