top of page

«Поляна» ― «Минай»: напередодні

У 24-му турі на підопічних Михайла Іваниці очікує візит до села Поляна, команди, яка не так давно наводила шороху у чемпіонаті області, а наразі ж є середняком турнірної таблиці. Для команди з Минаю цей матч стане передостаннім у поточному сезоні, відтак архіважливо провести заключні поєдинки без зайвих ексцесів та втрат залікових балів. У випадку перемоги у Поляні ФК «Минай» майже гарантує собі фініш у трійці, хоча й багато залежатиме від поєдинку із прямим конкурентом – ФК «Середнє».


Футбольний колектив у Поляні, скажімо так, дограє заключні матчі без особливої мотивації. Команда розташовується на 11 сходинці – виліт точно не грозить, піднятись вище теж, мабуть, не вийде («Спартакус» випереджає полянців на 8 очок, щоправда в останніх ще матч в запасі). Наразі в команді взяли чіткий курс на розвиток місцевої молоді, однак це, скоріше, обставини змусили…


В останніх своїх поєдинках «Поляна» виглядала не надто стабільно: у матчах з командами рівнем вище різниця суттєво давалась взнаки: полянці поступилась «Середньому» 7:1, «Оболоні» ― 5:0. Чи, очевидно, фактор домашнього поля, позаяк у цих зустрічах полянці гостювали – що ж, у свою чергу, і прийняли їх «гостинно». Щоправда у рідних стінах «Поляна» дала справжній бій, принаймні з точки зору результату, претенденту на бронзу – ФК «Дийдо» – 1:1. Також відмінний футбол полянці продемонстрували ще в одному поєдинку – проти ФК «Боржава», якого навіть не помітили на своєму шляху (4:0). Відтак, можна зробити висновок, що, заручившись підтримкою трибун, команда з Поляни докладатиме максимум зусиль, аби відібрати очки від зіркового складу «Минаю». Тим більше, що підопічні Іваниці в останніх гостьових матчах грають непереконливо. Однак сподіваємось, цього разу футболісти зуміють перервати свою серію невдач на виїзді і забронюють для себе бронзові медалі.


Що цікаво, минулий поєдинок цих команд був доволі цікавим. На футбольному полі ГСК «Камелот» доволі тривалий час точилася справжня боротьба і футболісти «Минаю» ніяк не могли встановити для себе комфортний рахунок. Вже всередині другого тайму Михайло Чедрик подвоїв перевагу (він же і відкрив рахунок), а наприкінці гри підсумковий результат встановив Владислав Микуляк – 3:0.


Бригада арбітрів, що обслуговуватиме поєдинок виглядає таким чином: Арбітри: Дребужан С., Кочетов В., Федак В. Делегат – Шварц В.


Тож, неділя, 23 жовтня. «Поляна» ― «Минай». Початок о 14:30.


bottom of page