top of page

Матвій Бобаль: «Футбольний Бог покарав нас за розслабленість, але добре, що вдалося перемогти»


​​У коментарі клубній прес-службі автор покеру у ворота ФК «Поляна» Матвій Бобаль розповів про особливості поєдинку, із зливою голів та численними моментами. Нагадаємо, у виїзному протистоянні ФК «Минай», ще у першому таймі забезпечив для себе комфортну перевагу (1:6), проте у другій половині господарі зібрались духом і зуміли скоротити такий суттєвий гандикап до мінімуму. Той матч хоч і вдалось виграти (6:7), проте, разом з тим, він продемонстрував певні недоліки футболістів «Минаю» у виступах із «середнями» турнірної таблиці. Матвій Бобаль, зокрема, вбачає проблему в банальній розфокусованості та розслабленості гравців.


— Матвію, тобі вдалося забити чотири голи у ворота «полянців», ще в першому таймі, до слова. По перерві ти відправився відпочивати. Що можеш сказати, про те, як суперник ледь не відновився, мов той Фенікс з попелу?

— Початок матчу був повністю за нами. Ми впевнено реалізували свої моменти, грали злагоджено та продуктивно. Приємно, що в цьому поєдинку вдалось відзначитись такою кількістю м'ячів. Але голи — це результат роботи всієї команди, партнери чудово мені асистували, а я в свою чергу, як і годиться нападнику, опинявся в потрібному місці та потрібний час. Ми йшли на перерву із відчуттям того, що повністю домінували на полі, та й результат говорить про переконливу перевагу над суперником. Те, що сталось у другій половині важко пояснити. Зіграла свою роль розслабленість та низька налаштованість, почали поволі скидати оберти. А потім важко зібратись, увійти до високого ритму гри, який запропонував суперник. От футбольний Бог нас і покарав. Але ми ж не втратили очки, найголовніше — те, що вдалося здобути перемогу, яка, врешті решт, дозволила нам достроково оформити здобуття бронзи. Звісно, проаналізуєм цю гру, зробимо для себе висновки, аби не повторювати помилок у майбутніх матчах.


bottom of page