top of page

Завершальний матч сезону «Минай» — «Середнє»: подарувати вболівальникам справжнє футбольне свято


«Минай» — «Середнє»

Середа, 2 листопада (14:30) — змінено

Стадіон «Авангард»

Арбітр: Михайло Митровський


25-й тур чемпіонату області стане заключним для футбольної команди «Минай», позаяк у останньому турі передбачалась гра з ФК «Тячів», який припинив свої виступи. Очікувалось, що протистояння із «Середнім» стане вирішальним у боротьбі за бронзові медалі чемпіонату, однак обставини склались дещо по іншому: «Минай» достроково зумів забезпечити собі місце у трійці призерів. Доволі хороший підсумок для команди, дебют якої припав на 2016 рік.


Проте факт відсутності турнірної мотивації не повинен зіпсувати заключний день змагань для минайських вболівальників. Футболісти ж бо неодмінно подарують справжнє свято, а атмосфера на трибунах «Авангарду» нікого не повинна залишити байдужим. Головним аргументом цих тез є принциповість зустрічі і в неділю тренери обох колективів навряд чи будуть берегти своїх підопічних. Команді Вадима Дьордя важливо продемонструвати у цьому поєдинку, що вони не дарма впродовж цілого сезону конкурували за третю позицію. У свою чергу, підопічні Михайла Іваниці наостанок повинні довести власним вболівальникам та критикам невипадковість здобутих бронзових медалей.


Минулий матч суперники розписали мирову 0:0. Незважаючи на безгольовий підсумок того протистояння градус був на найвищому рівні. Численні моменти у обох воріт, напруга до останньої хвилини — гра подарувала глядачам яскраві враження.


Форма середнянців залишає бажати кращого: в останніх матчах вони втратили очки з «Боржавою» та поступились «Дийдо», Натомість були й яскраві перемоги: футболісти «Середнього» впевнено розібрались із «Оболонню» (3:1) та «Поляною» (7:1) — із суперниками, у протистоянні з якими у нашої команди, власне, виникли труднощі.


Очна дуель «Минаю» та «Середнього» повинна розкласти всі крапки над і. Хто залишить приємний післясмак на завершення сезону? Побачимо у середу, 2 листопада, на стадіоні «Авангард» (початок о 14:30).


Матч обслуговуватимуть бригада арбітрів у такому складі: Митровський М., Шкура В., Гарлач І. Делегат – Кувік І.


bottom of page