top of page

2016 рік проведуть «Кубком Минаю»

У суботу, 17 грудня, у спортивному залі СК «Zinedine» відбудеться товариський турнір, організований громадською організацією ФК «Минай». Очевидно, цим футбольним турніром клуб закриватиме календарний рік. З огляду на те, яким насиченим був 2016 для ФК «Минай» змагання у спорткомплексі «Zinedine» сміливо можуть підвести риску та логічно закрити футбольний сезон. Адже у колі товаришів та колег вкотре підтвердиться одна проста життєва мудрість — футбол об'єднує!


Участь у «Кубку Минаю» візьмуть 6 команд, розподілені на 2 підгрупи. Серед учасників, як футболісти основної команди, так і запрошені гості — друзі, вболівальники, журналісти. Організатори заздалегідь розтасували гравців клубу у різні команди, таким чином, аби відчувалась інтрига та певний баланс.


Потурбувались ініціатори заходу і про цільове використання коштів, виручених зі змагань. Гроші вирішили спрямувати на благодійність: допоможуть дівчині побороти важку хворобу, про що детальніше ми обов'язково повідомимо.


Тож, запрошуємо всіх охочих насолодитись яскравими поєдинками за «Кубок Минаю»! Субота, 17 грудня, о 14:00. Спорткомплекс «Zinedine».


bottom of page